Om Livsliv


Som vandrere på den samme jorda møter vi mennesker hverandre, snakker sammen, deler kunnskap, erfaringer og historier. Vi deler livsreisene våre. Fra tidenes morgen har vi blitt tiltrukket til leirbålet for å hvile, se ting klarere og lære av hverandre.

Livsliv har skapt et moderne leirbål midt i Vesterålen. Til leirbålet inviterer jeg deg som ønsker å høre din egen stemme tydeligere, puste din egen pust sterkere og kjenne på din egen storhet. Hos Livsliv er det du som er stifinneren i ditt liv, og jeg holder rommet rundt bålet slik at du kan møte andre stifinnere som deler sine liv og erfaringer.

Noen ganger møtes vi for å skape mellomrom i hverdagen og livet, i form av lydbad, yogatimer eller pusteopplevelser. I disse mellomrommene kan du få kjenne på hva du trenger akkurat nå og bruke rommet slik du ønsker. Ønsker du å møte Liv én til én, finner vi også tid til deg for det.

Livsliv elsker kunnskap. Derfor tilbys det også kurs, webinar og foredrag hvor målet er å skape refleksjon og forståelse for egne livsveier og hvordan du kan skape det livet du trenger. Livsliv har også prosesser som strekker seg over halve eller hele år, for deg som ønsker å gå dypere inn i deg selv.

Kjenn etter hva du trenger nå. Kom innom på et lydbad, Dukk dypere ned i pustens magiske verden,  sank kunnskap fra webinarer, møt Liv til samtale eller kom jevnlig til bålet. Du er stifinneren i ditt eget liv. Jeg gleder meg til å møte deg.

Liv er utdannet sanger og lærer. Hun har de siste årene utdannet seg videre i kranio-sakralterapi, diverse yogaformer og ble i 2021 sertifisert til Advanced Breathwork Practitioner fra Breathwork Africa.