Livspust

"Det å gjøre plass til pusten i hverdagen må være noe av det mest naturlige vi mennesker foretar oss."   Sitat fra en av deltakerne på med ROT i pusten  

Det er mange som strever med stress, høye skuldre, utbrenthet, søvnproblemer og bekymringer. 70 % av vestens befolkning puster uhensiktsmessigt, noe som påvirker kroppens nervesystem, hjerte/karsystem, det hormonelle system og matmeltingen.

Kanskje er DU en av dem?

Bli venn med pusten din

Hvordan kan Livsliv hjelpe deg?

MED ROT I PUSTEN

Regulering-Oppmerksomhet-Transformasjon

En til en Fysisk eller Online.

Jeg inviterer deg til en prosess der du blir bedre kjent med pusten din og finner frem til den beste måten å puste på for deg for å fremme velvære og bedre helse.
Du og jeg møtes hver 14. dag, til sammen 6 ganger online eller fysisk. I løpet av tre månedene vil du få kunnskap, erfaring og et bedre pustemønster som vil gjøre deg og helsa di godt. Målet er at du etter hvert selv skal kunne  bruke pusten til å regulere og balansere deg inn i din hverdag. 

Du vil få oppgaver med lydfiler/videoer som du enkelt kan gjøre selv hjemme, du vil få kunnskap og erfaring og oppleve hvordan pusten din kan bli optimal for deg.

For mer info: 

VELKOMMEN PUST

2,5 timers workshop for grupper online eller fysisk 

Utviklet i samarbeid med Breathwork Africa

Her får du bli bedre kjent med pusten din og lærer om pustens tre viktigste pilarer. Du får noen gode øvelser med deg hjem som vi øver på i denne workshopen

Se her når neste workshop er 

PUSTEROMMET

Onsdager online eller fysisk i  grupper ( og av og til en lørdag)

I Pusterommet møtes vi online eller fysisk.
Det kan være ulike temaer vi dukker dypere ned i, som pust og stress, pust og bekymringer, pust i overgangsalderen- eller vi møtes bare og tar en dyp transformerende pusterunde der du garantert går ut med et åpnere sinn og hjerte.

Se her når neste Pusterom er

OM LIV OG HENNES PUST

Liv har vært opptatt av pusten hele livet. Som sanger, kordirigent og sanglærer har pusten vært en følgesvenn. 
Da hun senere utdannet seg som kranio-sakralterapeut ble hun oppmerksom på pustens dypere lag og hvordan pusten har en helt egen påvirking i den fysiske og energetiske kroppen. 
I yogautdannelsene hun har tatt ble fokuset på hvordan pusten kan regulere nervesystemets stressrespons. 
I 2021 ble hun ferdigutdannet Advanced breathwork Practitioner fra Breathwork Africa der Dr. Ela Manga var hennes lærer. Utdannelsen er grundig i forståelsen av pustens påvirkning på vår fysiske kropp, våre tanker og følelser og på det dypt sjelelige planet. Utdannelsen har vært arbeidskrevende men svært lærerikt og endrende for Liv.