Møte en til en

Sammen med Liv vil du oppleve at du får påfyll, redskaper og støtte til å vikle deg selv ut. Vi arbeider med tanke, kropp og følelser – i den kombinasjonen og på den måten du ønsker det.

Kranio-sakralterapi
Kranio-sakralterapi er en myk, lett og dypt beroligende behandling. Kroppen din får ro og støtte til å selv finne frem til og styrke den gode helsen som er i deg. Behandlingen har en varighet på ca 50 minutter. Livsliv tilbyr også behandlinger for barn og ungdom. Disse behandlingene varer i ca 30 minutter. I rommet sammen med Liv og på behandlingsbenken får du lande dypt inn i din egen kropp.

Med ROT i pusten- Regulering. Oppmerksomhet. Transformasjon

6 møter over 3 måneder. En til en. Online eller fysisk hos Livsliv
Jeg inviterer deg til en prosess som tar tre måneder. Du og jeg møtes hver 14. dag, alt 6 ganger online-eller fysiske. I løpet av disse månedene vil du få kunnkap, erfaring og et bedre pustemønster som vil gjøre deg og helsa di godt. Målet er at du etter hvert selv skal kunne regulere og balansere deg inn i din hverdag.  Det tar ca 3 måneder med aktivt fokus for å endre tillærte tanke-og handlemønstre.
Du vil få oppgaver med lydfiler/videoer som du enkelt kan gjøre selv hjemme, du vil få kunnskap og erfaring om pustens fundament  og de 6 røttene som en god pust hviler på. 
Det er mange som strever med stress, høye skuldre, utbrenthet, søvnproblemer og bekymringer.

Her er mer informasjon