Mellomrom

Noen ganger møtes vi bare for å skape et mellomrom - enten i form av lydbad, yogatimer eller en pusteopplevelse. Her kan du stige på og av etter hva du trenger.

Livsliv-Morgenstrekk

Hver morgen kl 07.15 møtes mennesker fra hele landet, i alle aldre i en Facebook-gruppe, for å strekke seg inn i dagen sammen. Enten du er morgenfugl eller natteravn, så ligger det alltid en strekk og venter på deg. Ønsker du å bli med i Morgenstrekk - så ta kontakt med på med.  Det koster 75 kr for en uke eller 220 kr for 4 uker. 

Gi en gave på til deg selv.  Meld deg på.

Meld deg inn i Livsliv- Morgenstrekk her

 Lydbad

En dyp meditativ konsertopplevelse, der du får høre de tause sangene som synger dypt i deg. Vi ligger på reinskinn rundt bålet i det vakre Bålhuset på Maurnes.  Se kalender.

Yogarommet

På Yogamatta hos Livsliv får du møte en yoga som passer for deg som har muskel- og skjelettplager, utbrenthet og stress, eller kjenner deg stiv og sliten.  Dette er en yogaform som legger opp til at du skal lære deg øvelser, teknikker og tankeganger der du selv kan hjelpe kroppen til å slappe av. Vi trener på å lytte innover til kroppens signaler og å ta hensyn til disse, observere kropp, tanker og følelser slik at du kan bli klar over sammenhengen i disse og selv bryte handlings- og tankemønstre som du ikke trenger lenger. Jeg har også et kurs som har kombinere dette rolige med mer styrke og stabilitet. Se i Kalender når neste kurs starter opp.

Pusterommet- transformerende pust

En gang i måneden, der vi har en dyptgripende reise  inn din indre verden ved hjelp av transformerende pust.  Fysisk hos Livsliv og online. Se kalender

Pust.Bevegelse.Meditasjon

En gang i måneden. Lande i pusten, i kroppen, roe tankene.                                                                        Få strekke deg, utvide deg og puste inn energi og livskraft. Oppleve hva pust og bevegelse kan gjøre for kropp, tanker og følelser.

Med Qi-gong, rolig yin-yoga, og pust balanseres hode og kropp, roe tankespinnet i meditasjonen.

Se når neste Pust.Bevegelse.Meditasjon er