Pust og bevegelse ved utbrenthet

Når: Mandag 6. mai og 13.mai 18.00-20.00.     

Sted: 2.etage på Yngve Steiro AS

Pris: 700 kr for begge gangene

Ledige plasser

PÅMELDING HER                                                      

Å oppleve at kroppen bare har skrudd seg av, at hver ting du gjør tar mye krefter er for mange en voldsom opplevelse.

Jeg har selv opplevd dette og  noe av det som hjalp meg ut av utbrentheten og inn i klokheten og selvivaretaken var fokus på rolig, rolig bevegelse og den myke oppmerksomheten inn i  pusten.

-Hvor lite kan bevegelsene være for at du kjenner du klarer gjøre bevegelsene?

-Kan små og myke bevegelser sammen med pusten ta deg inn i en dyp og restaurerende hvile som bygger opp kroppen din? hjelpe kroppen din til å løse opp spenninger i kroppen som kommer når 

-Kan du hvile deg inn til mer energi?

-Hvordan kan du bli bedre på selv å kjenne på grensen dine. Hva er nok, når sier du ja og nei?

Vi møtes 2 kvelder. Bevegelsene kan gjøres stående eller sittende på en stol og liggende. Vi finner ut hva som fungerer best for deg.  

Her vil du få lære myke, gode bevegelser og pusteteknikker som gir deg en dypere hvile men også en mykere kroppen og et roligere nervesystem.  Vi vil snakke om det å ha utbrenthet, hva det er og hvordan du kan ta hensyn til det. Kanskje noe sakte kan endres i deg?

Jeg har det meste av utstyr som vi bruker, du tar med et eller to tepper.

 

Liv er utdannet innen:

-Deva-Yogalærer (300T) - en svært rolig yoga for utbrendthet og kroniske smerter

-Yin/Yang Yoga med fordypning i Yin. ( 275T) som er yoga både med styrke og balanse og den dype landingen, og med en del Qi Gong inn. 

-Advanced Breathwork Practitioner (400T) som gir en dyp kunnskap og erfaring  om pustens mange fassetter og kunnskap om nyeste forskning innenfor pust. Derfor blir  oppmerksomhet inn i pusten en viktig del av timene til Liv. Liv er tilsluttet International Breathwork Foundation.