LYDbad ved Nymåne

Når: Torsdag 6. juni kl 19.00-20.30

Sted: Drivstoffstasjonen 2.etage på Yngve Steiro AS

Pris: 350 kr

PÅMELDING

Kun 13 plasser

Jeg ønsker DEG velkommen til et LYDbad ved Nymåne som gir deg refleksjon og ro til å kjenne på det som skjer i deg akkurat nå. 
En konsert der du virkelig kan nyte og ta i mot. 

Nymånen er ofte en tid der det åpnes opp for nye ideer og inspirasjon, nye måter å forholde deg til det som er. En NY start eller re-start. Det vil være en av rammene rundt dette LYDbadet. 

Til alle tider har mennesket brukt musikk og lyd for å slappe av, komme i stemning, transe eller for å bearbeide opplevelser. Hvert menneske har en egen sang i seg, og hver celle synger med. 

I LYDbadet hos Liv vil du bli badet i vakker lyd fra store krystallsyngeboller, gonger, trommer,  Livs stemme og andre instrumenter. Dette vil gi deg lydene og musikken som nettopp du trenger nå. 

Du ligger behagelig på gulvet, pakker deg inn i myke tepper og puter, tar imot lyden og blir løftet inn i din egen verden. Her gjør du din meditative reise. Kroppen din får helende lydvibrasjoner som setter i gang  gir deg påfyll og ro. 
Noen opplever dette som en sjelsreise, en dyp meditasjon og andre som en unik konsertopplevelse. Noen opplever at kroppen vibrerer med, andre forsvinner nærmest inn i en "annen verden». 

Her får jeg ta fram musikeren og sangeren i meg, samtidig som jeg ikke vet hva som kommer av melodier og stemninger. Et arbeid der jeg er i dyp kontakt med meg selv og dere andre i rommet.