Kulinarisk Villmatopplevelse

Tid: 22.mai 17.00-20.00

Sted: Maurnes Havn

Pris: 400 kr 

Påmelding: e-post til liv@livsliv.no

FULLBOOKET

Bli med oss på en kulinarisk og minnerik opplevelse i fjæra på Maurnes.
Vi skal lage noe skikkelig digg mat på bål, med enkle midler og kortreiste råvarer. Noen av råvarene skal vi sanke der og da, noen har vi sanket på forhånd.
Du vil få en innføring i ville vekster du kan sanke og hvordan du kan bruke disse, samt lære deg å lage noen enkle og spennende retter som du kan lage selv seinere.
Vi lander inn i øyeblikket og naturen. Finner gleden over samværet med de andre og fullt kunne nyte maten vi skal lage og smake på.


Hvem er vi:

Hilde Grøtte: Turmatkokk, nyttevekstkyndig, kokebokforfatter og elsker å lage gode opplevelser rundt fellesmåltid utendørs.
Liv Skrudland: Lærer, jobber med stressmestring og tilstedeværen, opptatt av å skape gode møteplasser i og med naturen.

Passer for voksne i alle aldre