Velkommen til Yoga

Hos Livsliv får du oppleve  en yogaform som er myk og særdeles behagelige tilnærming til kropp og pust og bedre helse.

På Yogamatta hos Livsliv får du møte en yoga som passer for deg som har muskel- og skjelettplager, utbrenthet og stress, eller kjenner deg stiv og sliten.  Dette er en yogaform som legger opp til at du skal lære deg øvelser, teknikker og tankeganger der du selv kan hjelpe kroppen til å slappe av. Vi trener på å lytte innover til kroppens signaler og å ta hensyn til disse, observere kropp, tanker og følelser slik at du kan bli klar over sammenhengen i disse og selv bryte handlings- og tankemønstre som du ikke trenger lenger.

Du lærer deg øvelser som kan hjelpe deg til å lande i deg selv, hjelpe deg inn i konsentrasjon og observasjon, lære deg å kjenne etter hva du trenger og hvordan du kan støtte deg selv inn i denne prosessen. Du får grundig innføring i pustens egenskaper, nervesystemets oppbygging og virkemåte, hvordan kroppen kan reagere på smerter og stress og en innføring i yogaens tankesett for å observere og gjøre endringer.

Devayoga og Yin-yogaens virkning på nervesystemet og kroppens bindevev vil du kjenne at vilgjøre deg godt. På mine yogatimer har jeg alt fra tenåringer til bestemødre.

I tillegg så kan jeg tilby Yoga med litt mer kraftfulle øvelser i Yangyoga som vi kombinerer med Yinyogaens mykhet. 

Gjestelærer hos Livsli er Hilde Ljosland, utdannet Fysioterapeut og danser og har lang erfaring og stor kunnskap med yogaens positive virkning på muskel og skjelettsystemet.

Jeg har det du trenger av yogamatte, bolstre, teppe mm.

Neste kurs går over 4 uker med oppstart onsdag 23. oktober kl 17 og 19.15
Pris: 900 kr

Neste kursstart 8 uker Fysisk yoga  med Hilde Ljosland er 7. Januar. Kurset er fullt.

Neste kursstart  8 ukers kurs starter opp i uke 10.  Kursene er fullbooket.

Jeg kommer til å ha ulike typer yogakurs. For deg som har mye vondt og er utbrendt, for deg som trenger litt mer bevegelse og et kurs for deg som også vil ha litt stående øvelser.  Det er hovedsakelig Yinyoga jeg underviser i. 

Fredag 21.mars kl 18-20. YogaSPA. Hos Livsliv på Maurnes. Fullbooket