Velkommen til Yoga

Hos Livsliv får du oppleve Deva-yogaens myke og særdeles behagelige tilnærming til kropp og pust og bedre helse.

Deva-yoga er utviklet av Katrine Berge for mennesker som har muskel- og skjelettplager, utbrenthet og stress. Dette er en yogaform som legger opp til at du skal lære deg øvelser, teknikker og tankeganger der du selv kan hjelpe kroppen til å slappe av. Vi trener på å lytte innover til kroppens signaler og å ta hensyn til disse, observere kropp, tanker og følelser slik at du kan bli klar over sammenhengen i disse og selv bryte handlings- og tankemønstre som du ikke trenger lenger.

Du lærer deg øvelser som kan hjelpe deg til å lande i deg selv, hjelpe deg inn i konsentrasjon og observasjon, lære deg å kjenne etter hva du trenger og hvordan du kan støtte deg selv inn i denne prosessen. Du får grundig innføring i pustens egenskaper, nervesystemets oppbygging og virkemåte, hvordan kroppen kan reagere på smerter og stress og en innføring i yogaens tankesett for å observere og gjøre endringer.

Du får, ved kursoppstart, en E-bok, en iPod med et helhetlig yogaprogram og en skriftlig oversikt over øvelsene, hva de hjelper for og hvordan de utføres. Det er plass til 7 stk på hver gruppe, slik at jeg kan gi deg mest mulig individuell veiledning og oppmerksomhet under timene. 

Jeg har det du trenger av yogamatte, bolstre, teppe mm.

Kurset går over 8 uker.
Pris: 1800 kr

Neste kursstart er i uke 35. august 2019

Jeg kommer til å ha ulike typer yogakurs. For deg som har mye vondt og er utbrendt, for deg som trenger litt mer bevegelse og et kurs for deg som også vil ha litt stående øvelser.  Det er hovedsakelig Yinyoga jeg underviser i. 

Myk lørdagsyoga i Sigerfjord gamle metodistkirke lørdag 10 augusr kl 11-13