Om Liv

Jeg er født og oppvokst på Jæren i Rogaland og kom til Vesterålen i 1994 som  utdannet sanger og sanglærer. 

I mange år jobbet jeg med undervisning, prosjektledelse, kordirigering og ga egne konserter. Jeg underviste og veiledet ansatte i barnehager, skoler og andre som var interessert i møte mellom musikk og barn.

En personlig krise i 2005  ga meg kontakt med andre sider av meg selv som jeg måtte utforske og bli kjent med. Etterhvert startet jeg med å utdanne meg til  Kranio-sakralterapeut ved Stanley Rosenberginstitut i Danmark med eksamen 2012. Parallelt med dette tok eksamen i fysiologi, anatomi og patologi ved Sirius i Haugesund. 

I mange år har jeg vært opptatt av yoga, men aldri funnet en form jeg kjente var god for meg og min kropp, inntil jeg møtte Devayoga i 2017. Jeg ble, i nov 2018, utdannet Deva -Yogalærer 300 timer CE-Yoga Alliance fra Katrine Berge, Devayoga-grunnlegger.

I 2019 fullførte jeg Yin-Yang Yoga Teacher Training 200-RYS  ved Yin Yang Yoga Akademiet ved Ina Kristine Løvdal.

 

 

Seremonier rundt bålet og kontakten med naturen har jeg hatt i mange år og jeg har gått i lære hos flere sjamaner både i inn og utlandet. Jeg har et års opplæring  i holde svettehytter i Mexicansk tradisjon og har deltatt som deltaker og observatør ved den Mexicanske soldansen. Samlinger rundt bålet ved fullmåne har jeg ledet siden 2012.

Jeg er registret Alternativ behandler i Brønnøysundregisteret og medlem av Norges Landsforbund for Homøopraktikere.