Svettehytte ved Sommersolverv

Lørdag 18.juni kl 12.00-18.00

Velkommen til denne dyptgripende sirkelen som er så helende og rensende.

Vi møtes for å feire sommersolverv, tiden da den voksende og stigende energiene er på det kraftigste. Tiden da Yang og det maskuline er tydeligst. En tid å kjenne på ildens element. Kjenne etter hva du trenger av næring for å vokse, og hvordan du kan støtte alt levende rundt deg for å skape en god tid for vokster og utvikling, på alle måter. 

Jeg kjenner en stor glede å invitere DEG til feiring av denne tiden, som her i nord blir så tydelig i og med at sola vandrer synlig over himmelen hele døgnet. 

En svettehytte er en seremoni og tradisjon vi finner igjen hos mange urfolk. I New Zealand, Afrika, Sør- og Nord-Amerika har man de senere årene hentet opp denne tradisjonen og gitt den videre. 

Svettehyttesirkelen foregår sittende på gresset i et hulelignende mørk hytte. Her får vi inn varme steiner som vi kaster vann på og det utvikles en god, nærende og rensende varme i trygge omgivelser. Her kan du legge i fra deg det du ikke vil ha med deg videre i livet, her kan du få næring til nye ideer og starte eller støtte en pågående prosess i deg selv. I en svettehytte vil du få nær kontakt med elementa luft, ild vann og jord, og kjenne etter hvor i årshjulets vandring du akkurat nå er mest hjemme. 

Det blir pauser mellom de 4 ulike rundene en svettehytte består av. Da kan du strekke på beina, drikke vann osv.

Etter seremonien deler vi et vegetarisk måltid sammen og snakker om opplevelsene dine.

Jeg har gått i lære  for å bygge og holde Svettehytte hos Jane Folsted i Danmark og Andres King Cobos fra Mexico. 

Pris kr 800.

Ta kontakt for mer info.

For påmelding